Нові перемоги міжнародного рівня вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості

17 листопада у місті Київ відбувся ХІ Дитячий Міжнародний Конкурс-Фестиваль «Brilliant Запрошує 2019». Захід проходив у Будинку культури Київського Національного економічного університету за підтримки CID (International Dance Council) Танцювального Ради при ЮНЕСКО, Міжнародного фестивального Комітету Brilliant International, Посольства Литовської Республіки в Україні тощо.
Вкотре на розгляд професійного журі представили свої вміння та майстерність вихованці сучасного спортивного танцю «Едем» під керівництвом Грицай Ольги Миколаївни Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради Рівненської області.
Конкурсна програма юних гімнасток складася із п’яти композицій у різних вікових категоріях, в яких взяли участь 45 вихованок гуртка “Едем”.
Звісно, як хвилюванню, так і наполегливості наших учасників не було меж. Не зважаючи подеколи і на досить юний вік, адже вікова категорія дітей становила від 3 років, вихованці гуртка зуміли зачарувати не тільки глядачів у залі, але й кваліфікованих членів журі своєю виконавчою майстерністю, творчими та артистичними здібностями, композиційним наповненням номерів.
І, як наслідок, результат – гідна оцінка міжнародного рівня – всі призові місця:
Гран-Прі фестивалю – композиція «Леопарди»;
І місце – композиція «Сонечко» (1 вікова категорія – 3-5 років);
І місце – композиція «Хей, пачуко!» (2 вікова категорія – 6-7 років);
І місце – композиція «Морська хвиля» (3 вікова категорія – 8-10 років);
ІІ місце – композиція «Драйв» (4 вікова категорія – 11-13 років).
Переможці нагороджені Кубками та дипломами відповідного зразка. Всі учасники колективу отримали додаткові дипломи, медалі, кубки, пам’ятні призи.

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply