Участь в обласній школі управлінської майстерності

30 жовтня 2019 року більше тридцяти лідерів учнівського самоврядування районів, міст та ОТГ розпочали роботу обласної школи управлінської майстерності, яка проходила на базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради.
Місто Вараш представляли Хлібович Богдан Анатолійович, голова міської ради старшокласників «Ватра» Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради та з 2019 року є головою обласної ради старшокласників «Імпульс» та Стадник Олена Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи.
Лідери учнівського самоврядування області презентували свої творчі напрацювання: проекти (соціальні, патріотичні, екологічні), майстер-класи, співпраця з іноземними делегаціями з обміну роботи закладів.
Богдан Хлібович, презентував роботу міської ради старшокласників «Ватра» по співпраці з представниками громадськості міста, а саме реалізації творчого проекту «Час змін-час дій».
Лідери учнівського самоврядування області поділились ідеями щодо збереження довкілля через участь у тренінгових заняттях, екологічному квесті. Під час роботи у групах та проходженні етапів квесту напрацювали та презентували ідеї збереження землі, води,повітря, флори та фауни. Спільними реалізованими завданнями дійшли до висновку, що велика роль у збереженні довкілля залежить від людини, а саме її відповідальності та життя.
Завершальним етапом Богдан Хлібович, голова обласної ради старшокласників «Імпульс» провів засідання обласної ради старшокласників. На якому були поставлені завдання на навчальний рік та опрацьований план роботи обласної ради старшокласників «Імпульс» на 2019-2020 навчальний рік.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply