Чергова зіркова перемога обдарованих дітей

24-26 листопада у місті Львові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Зірковий парад 2017». Серед творчих особистостей – учасників заходу – вихованці зразкового художнього хореографічного ансамблю «Пірует» під керівництвом Махоріної Ольги Павлівни.
Метою та основними завданнями фестивалю для конкурсантів були відродження, збереження і розвиток національних культур; знайомство з кращими солістами та ансамблями; встановлення творчих контактів між учасниками, обмін досвідом роботи; створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості. Організатор фестивалю-конкурсу: ВГО «Європейська фестивально-концертна молодіжна ліга».
За умовами фестивалю-конкурсу, вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості разом зі своїм керівником Махоріною О.П. підготували дві спортивно-бальні композиції: «Вальс» та «Лариноамериканський мікс».
Наші танцівники змагалися з учасниками молодшої вікової групи. Тут енергійність та різноманітність межувала з експресією та веселим настроєм.
За рішенням журі, юним піруетівцям поставили високі бали, які вивели дітей на вершину рейтингу. Як результат – І місце у Міжнародному фестивалі-конкурсі. Адже дружний творчий колектив натхненних і зачарованих танцем дітей не залишив байдужими не тільки журі, але й глядачів.
Вихованці зразкового художнього хореографічного ансамблю «Пірует» нагороджені дипломом міжнародного зразка та кубком.
Проте перемогою поїздка до Львова не закінчилася. Адже керівник ансамблю разом з батьками дітей підготували для останніх і розважальну програму: екскурсії містом, розваги. Долучилися діти і до загальноміського заходу, приуроченого Дню пам’яті жертв Голодоморів в Україні.
Тож, переповнені емоціями та враженнями, окрилені черговою перемогою міжнародного рівня, вихованці, батьки та керівник гуртка повернулися до Вараша, щоб продовжити відшліфовувати вивчене та працювати над новим. Адже попереду ще так багато планів. А вгорі – безліч зірок, які мріють здобути.

  

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply