Творчий проєкт «100% щастя – це діти» під гаслом “Залишаймося вдома”

Дозвілля дітей – це їх діяльність у вільний час, дякуючи якій і дорослі, і діти відновлюють свої сили, займаються улюбленими справами, розвиваються творчо. І якщо дозвілля – це діяльність, то це означає, що вона не пустопорожнє витрачання часу, не байдикування, а час коли можна розвивати свої творчі здібності, творити прекрасне своїми руками, допомагати батькам, читати, співати…
Дозвіллєва життєдіяльність є найкращим засобом для формування у дітей правильного світосприймання і світовідчуття, глибокого розуміння моральних і духовних цінностей.
У кожній сім’ї свій підхід до проведення дозвілля. Багато батьків приділяють уваги своїм дітям вдома: спілкуються граючись у різні ігри, виготовляють творчі поробки своїми руками, співають, танцюють, малюють та навчають готувати смаколики. Дуже приємно спостерігати за дітьми та батьками під час карантину, коли вони цілими днями знаходяться разом і діляться своїми враженнями та спільними напрацюваннями на сторінках фейсбуку, інстаграму. Лідери учнівського самоврядування «Позашкілля» Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міськї ради Рівненської області, педагог-консультант Романчук Світлана Володимирівна, культорганізатор не стоять на місці і під час карантину.
–І зараз коли в нас карантин, і в тебе багато вільного часу, а ще ти сидиш дома, телевізор набрид, телефон розрядився… тоді час зайнятися творчістю, – закликає усіх Новак Валерія, голова учнівського самоврядування «Позашкілля» Будинку дитячої та юнацької творчості. Зібраши актив лідерів гуртків та творчих об’єднань через онлайн вирішили відповідно плану роботи закладу продовжити реалізацію заходів
З 21.04.2020 по 08.05.2020 в Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради стартує творчий проєкт «100 відсотків щастя – це діти» під гаслом «Залишаймося вдома».
Учасники проєкту: вихованці гуртків та творчих об’єднань Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради Рівненської області.
Вік учасників: 6-9 років, 10-14 років, 15-17 років.
Проєкт включає три номінації:
Номінація «Найкраще фото дня під час карантину» – учасники мають зробити своє оригінальне фото дозвілля вдома із сім’єю під час проведення карантину.
Номінація «Поетична сторінка» – учасники мають презентувати свої авторські вірші, прозу, казки, пісні через відеоролик до 3 хвилин.
Номінація «Творча лабораторія» – учасники мають презентувати майстер-клас з виготовлення виробу своїми руками, намалювати малюнок, приготувати смаколики через запис відеоролика.
Свої творчі роботи відправляйте на електронну адресу голови
учнівського самоврядування «Позашкілля» Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради Новак Валерії – Leranovak64@gmail.com
Разом із матеріалами конкурсів потрібно вказати номінацію, автора роботи та назву гуртка чи творчого об’єднання. Після підведення підсумків реалізації проєкту «100% щастя – це діти» найкращ роботи будуть розміщені на сайті БДЮТу, а після завершення карантину переможці будуть нагородженні грамотами Будинку дитячої та юнацької творчості Вараськї міської ради Рівненької області та подрунками.
Журі творчого проєкту:
Новак Валерія, голова учнівського самоврядування «Позашкілля» Будинку дитячої та юнацькї творчості Вараської міської ради Рівненської області, голова журі.
Лопуга Наталія Феодосіївна, педагог-консультант центру «Лідер» учнівського самоврядування «Позашкілля», член журі.
Романчук Світлана Володимирівна, культорганізатор Будинку дитячої та юнацькї творчості Вараської міської ради Рівненської області, член журі.
Столярець Олександра, голова центру учнівського самоврядування «Екосвіт», член журі.
Чос Андрій, голова центру учнівського самоврядування «Дозвілля» Будинку диячої та юнацької творчості Вараської міської ради Рівненської області, член журі.
Запрошуємо всіх талановитих вихованців БДЮТу долучитися до творчого проєкту «100% щастя – це діти» під гаслом «Залишаймся вдома».
Чекаємо ваші творчі шедеври. Залишайтеся вдома та займайтеся творчістю. Будьте на позитиві. Нехай щастить кожному.

Романчук Світлана Володимирівна, культорганізатор
Будинку дитячої та юнацької творчості
Вараської міської ради Рівненської області

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply