Тиждень протидії булінгу

Заходи до Всеукраїнського тижня протидії булінгу  в Будинку дитячої та юнацької творчості «Зі злом миритися не можна».

В рамках проведення заходів до Всеукраїнського тижня протидії булінгу та з метою створення безпечного освітнього середовища в закладах загальної середньої освіти та позашкільної освіти з 16 по 20 вересня в Будинку дитячої та юнацької творчост Романчук Світланою Володимирівною, культорганізатором було організовано та проведено заходи по запобіганню булінгу, кібербулінгу.
Було заплановано та проведено:
17.09.2019 – Бесіда щодо протидії булінгу під гаслом «Не стань жертвою!», Романчук Світлана Володимирівна, культорганізатор.
18.09.2019 – Тренінгове заняття для вихованців «Як не стати учасником булінгу», Стадник Олена Миколаївна, Лопуга Наталія Федосіївна, керівники гуртків.
19.09.2019 – Тематичний захід для педагогів з теми: «Булінг в закладі. Як боротися з булінгом?», Стадник Олена Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи.
З 16 по 20 вересня – інтерв’ю-опитування «Як досягнути успіху в житті?», лідери центру «Дзвін» міської ради старшокласників «Ватра», педагог-консультант Романчук Світлана Володимирівна.
20.09.2019 – Тренінгове заняття «Ми – різні, ми – рівні», лопуха Наталія Федосіївна, керівник гуртка для старшокласників «Пізнай себе».
З 16 по 20 вересня (15.00-16.00) – Перегляд відеосюжетів «Маркери булінгу».
З 16 по 20 вересня – Інформаційні матеріали для батьків «Як навчити дітей безпеці Інтернет», «Зменшення ризиків булінгу і кібербулінгу для своєї дитини», Момотюк Олеся Михайлівна, керівник гуртка «Краса здоров’я», Стадник Олена Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи.
26 вересня з 16.00 до 17.00 годин Стрілець Василь Васильович, працівник ВП РАЕС відповідно до плану – графіку проведення заходів з дітьми по запобіганню булінгу в освітньому середовищі для вихованців гуртків та творчих об’єднань Будинку дитячої та юнацької творчості провів тематичний захід «Як зупини булінг». Упродовж заходу велася тісна співпраця по обговоренню відеосюжетів, слайдів презентацій та аналізувалися приклади булінгу, які розповідали учасники заходу.
Номер телефону Національної «гарячої лінії» з питань протидії булінгу – 116000.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply