Акорди творчості лунали звідусіль

13 вересня на площі біля Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася традиційна акція «БДЮТ скликає друзів» під гаслом «На крилах творчості».
Для багатьох мешканців міста Вараш, а особливо для педагогів, вихованців та їх батьків щорічний захід закладу позашкільної освіти давно вже став особливим святом творчості, креативності, доброти, привітності. У цей день на площі не просто лунала музика, а звідусіль чувся веселий сміх, теплі привітання і кожне людське серце з особливим трепетом, хвилюючись, знаходило те чи інше уподобання: гурток, друга, цікавинку.рограма акції включала наступні зупинки-пункти:
– Хіт-парад гуртків та творчих об’єднань Будинку дитячої та юнацької творчості.
– Майстер-клас «Розмальовка обличчя».
– Ярмарок-продаж «Солодкі мрії».
– Феєрія повітряних зміїв «Одне небо – один світ».
– Виставка-бієнале малюнків «У центрі Всесвіту – дитина».
– Ігрова шоу-програма «Тихе полювання».
– Екологічна майстерня «Куточок живої природи та його таємниці».
– Барвистий світ домашніх улюбленців «Друг у твоїй оселі».
– Вітамінний квест «Подорож країною здоров’я».
– Тренінги для дітей «Дорогою до творчості».
– Акція «Кулька за віршик».
– Дитячий кінозал «Чарівний кадр».
– Фотозони «БДЮТ скликає друзів».
– Майстерня радості.
Променем надії та піклування у рамках акції став ярмарок-продаж «Солодкі мрії». Присвячений він був благодійному продажу солодощів на підтримку Черняховича Михайла, учня Вараської гімназії, юного поета. До речі, Михайлик залишися не просто вдячним за допомогу, але й подарував вихованцями та їх батькам збірку власних ліричних віршів «Я здобуду перемогу!». Під час продажу було зібрано та передано родині юнака понад 4 тисячі гривень.
Двері у країну творчості гостинно відкривали керівники гуртків разом зі своїми вихованцями. Педагоги Будинку творчості показали готовність до нового навчального року, бажання вести дітей – своїх вихованців – стежинами пізнання прекрасного і креативного, таємничого і незвіданого, захопливого і пізнавального.
Традиційна акція Будинку дитячої та юнацької творчості вкотре довела, що кожен з нас, всупереч всім негараздам і радощам, злетам і падінням найтепліше пам’ятає те, чим займався в дитинстві. У час, коли відкривалися двері казки, перших захоплень, умінь. Коли сповнений переливами дитячих фантазій, ти рухаєшся назустріч допитливості й бажанню пізнати невідоме. А якщо у цій країні тебе супроводжують педагоги-професіонали – значить все задумане здійсниться. І кожна дитина знайде своє місце як у серці керівника гуртка, так і серед нових друзів по захопленню.
У цей день заклад позашкільної освіти разом з педагогами та вихованцями, батьками та гостями будував країну творчості – найкращу у світі, де всім і кожному буде добре, затишно, радісно. Адже командний дух – це сила. Тільки тоді, коли ми разом, коли ми вболіваємо одне за одного, тоді кожному затишно і легко. Якщо творити хороші справи, красиво усміхатися, широко відкриватися назустріч друзям досягнеш великого та незамінного вміння, що зветься дружба. А у Будинку дитячої та юнацької творчості дружити вміють.
Тож завітайте у заклад позашкільної освіти і ваша дитина переконається, що вона тут – особистіть. Вона почуватиметься індивідуальністю, відчує себе «своєю», частинкою цілого. І все це особливо доводять виховні заходи Будинку дитячої та юнацької творчості – свята креативності, неперевершеності, щирості.

.

   

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply