Переможці обласного екологічного конкурсу

В липні 2019 року підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу „Мій голос віддаю на захист природи”. Захід є щорічним і проводиться спільно з Всеукраїнською екологічною лігою та Всеукраїнською дитячою спілкою „Екологічна варта”, починаючи з 1997 року. А темою у нинішньому році обрано: „Збережемо озоновий шар планети”.

Найактивнішими учасниками серед закладів освіти нашого міста стали педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості та учні Вараської гімназії, які стали переможцями на обласному рівні.

Серед кращих дитячих відеороликів „Що я роблю для збереження довкілля в Україні” визнано роботу учениці 10 класу Вараської гімназії Рудник Марії.

У номінації „Урок екології, біології, фізики, географії, літератури та інших навчальних предметів з теми „Руйнування озонового шару: вплив на довкілля” перемогла керівннк гуртка „Літературне краєзнавство” Будинку дитячої та юнацької творчості Зайко Марина Юріївна. А культорганізатор цього ж закладу освіти, Романчук Світлана Володимирівна, була кращою у номінації екологічних відеороликів серед педагогів.

Вітаємо наших переможців! Сподіваємось, що ваш успіх спонукатиме учнів і педагогів інших закладів освіти оберігати, захищати природу рідного краю та надихатиме брати участь у екологічних конкурсах, турнірах, змаганнях.

http://varashosvita.rv.ua/

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply