Звіт гуртка сучасного спортивного танцю «Едем»

Гімнастика як вид спорту і ціла система фізичного виховання зародилася в Древній Греції. Про позитивний вплив регулярних занять гімнастикою на гармонійний розвиток особистості писали і говорили Гомер, Арістотель і Платон. Сучасна гімнастика — це змагання, або конкурсна програма виконання під музику комбінацій, що складаються з гімнастичних і танцювальних вправ.

До складу гуртка сучасного спортивного танцю «Едем» у 2018-2019 навчальному році входили чотири вікові групи: старша, середня та дві молодші.

Цілі та завдання гуртка полягали у:

  1. Підвищенні фізичного стану здоров’я дитини.
  2. Навчанні та вдосконаленні основ хореографічного мистецтва.
  3. Підвищенні базової підготовки з художньої гімнастики.
  4. Виході на професійний рівень з хореографії та художньої гімнастики.

Кожного року крім місцевих конкурсів та різноманітних виступів вихованці гуртка беруть участь у обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсах та змаганнях.

У листопаді вихованці гуртка взяли участь у Міжнародному конкурсі з хореографії та естетичної гімнастики «Brilliant» – Запрошує! в м. Київ, де наймолодші учасники посіли 1-ші та 2-гі місця! (категорія 6-8 років), середня група (категорія 9-11 років) також показала високі результати, взявши всі призові місця!  В загальній кількості у скарбничці досягнень вихованців два 1-ших, три 2-гих та чотири 3-тіх місця.

З грудня по березень не забуваємо про тяжку та кропітливу підготовку до весняного сезону конкурсів, адже попереду не лише конкурси та виїзди , але й звітний творчий концерт!

Цього року на творчому звіті вихованці гуртка сучасного спортивного танцю «Едем»  показали 5 нових номерів, на досить високому професійному рівні, з врахуванням віку дітей. У номерах взяли участь 61 вихованка гуртка.

У травні юні гімнастки взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірковий Грамофон талантів – 2019» в м. Львові, де посіли всі призові місця у двох категоріях: молодша (6-9 років), старша (10-13 років). В загальній кількості призова скарбниця поповнилася трьома 1-шими та два 2-гими місцями!

Крім цього, у червні вихованці гуртка взяли участь у III міському  фестивалі-конкурсі дитячої та молодіжної творчості «Зіркова хвиля» у жанрі «Хореографія», де посіли 1-ше місце, і цією перемогою вдало закінчили 2018-2019 навчальний рік!

Наполегливість та креативність – це надзвичайна формула успіху і показник того, що ми з кожним роком, з кожним тренуванням стаємо сильнішими. Йдемо до мети, долаючи перешкоди, проте, при цьому не забуваємо й активно та організовано проводити вільний час.

Керівник гуртка Грицай Ольга Миколаївна

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply