Гуртки «Дизайн одягу» та «Конструювання повітряних зміїв»

З вересня 2017 року в Будинку дитячої та юнацької творчості , працюють гуртки «Дизайн одягу» та «Конструювання повітряних зміїв». На протязі 2017-2018 навчального року , гуртки відвідувало 48 дітей. Три групи дітей це «Дизайн одягу » займалися за програмою початковий рівень , перший рік навчання , і одна група дітей «Конструювання повітряних зміїв» навчалися за основним рівнем, перший рік навчання.
На заняттях гуртка «Дизайн одягу» вихованці навчалися сформовувати знання про особливості професії дизайнера, вчилися елементарним вмінням з конструювання , моделювання , підбору матеріалів для виготовлення виробу а також презентувати власні вироби.
А на заняттях гуртка «Конструювання повітряних зміїв» вихованці оволоділи поняттями та знаннями цього напрямку. У процесі їхньої роботи виховувались – працелюбність , наполегливість у досягненні мети, відповідальність за результат власної діяльності.
Вихованці гуртків брали активну участь у міських , обласних, та всеукраїнських виставках і конкурсах, здобули чимало призових місць, зокрема: перше місце у таких міських конкурсах : «Неси добро у світ природи», традиційній акції »Ми хочемо мру» ; »Юні козачата» ; «Знай і люби свій край»; а також перше місце в обласних конкурсах : «Новорічна композиція»; «Український сувенір». А також прийняли участь в обласному фестивалі повітряних зміїв «Поліське небо».
Відвідуванння вихованцями гуртків протягом року була стабільним.
Керівник Білан Олена Михайлівна

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply