Новорічна прикраса -2022


   Напередодні новорічно-різдвяних свят лідери міської ради старшокласників учнівського самоврядування «Ватра» реалізовували творчий проєкт «Новорічна прикраса – 2022», автором якого є КУЗНЄЦОВА Олександра, голова центру “Скарбничка” із Вараського ліцею №5.

  У рамках проєкту організовано конкурси  «Новорічна ялинка», «Новорічна іграшка» та «Різдвяна куля – 2022».   Члени журі, якими є самі лідери, на чолі з координатором Оленою СТАДНИК, відвідали заклади освіти Вараської міської територіальної громади, де мали можливість побачити головну окрасу новорічно-різдвяного свята – ялинку та її прикраси – новорічні іграшки, виготовлені дітьми. На розгляд лідерського журі і були представлені «Різдвяні кулі» із побажаннями на 2022 рік.

     Підсумки конкурсів «Новорічна ялинка» та «Новорічна іграшка» будуть оприлюднені в соціальних мережах до 31.12.2021, «Різдвяна куля – 2022» – до 13.01.2022.  

     Переможці будуть нагороджені грамотами за І, ІІ, ІІІ місця та отримають подарунки від Гончаренко центр-партнер Вараш.

     Міська рада старшокласників учнівського самоврядування «Ватра» дякує усім закладам освіти нашої громади за активну участь у конкурсах та теплу атмосферу зустрічей.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply