Визначені переможці І етапу Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості»

21.12.2021 у Центрі дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка».

Учасники цьогорічного конкурсу, відповідно до заявлених напрямів:

«Керівник гуртка науково-технічного напряму (початково-технічний профіль)» – керівники гуртків ПТМ з елементами англійської мови «АВС» Людмила ВІТАРТАС; ПТМ з елементами англійської мови  «Smile» Ольга ЗАХАРЧУК; «Початкове технічне моделювання» Віра КАСЯНЧИК;

«Керівник гуртка художньо-естетичного напряму (театральний профіль)» – керівник театрального гуртка «Сюрприз» Світлана РОМАНЧУК.

На розгляд журі педагогічними працівниками поданий опис власного педагогічного досвіду роботи: анотація «Мій педагогічний досвід», розробка заняття гуртка, розробка організаційно-масового заходу, відеозапис заняття гуртка.

Журі оцінювало досвід роботи педагогів, актуальність, інноваційні підходи до організації освітнього процесу, системність роботи кожного керівника гуртка, практичну значущість та впровадження досвіду.

Педагоги-конкурсанти у відеозаписах занять гуртків демонстрували  членам журі методичну майстерність з реалізації власної педагогічної ідеї, використовуючи різні методи та прийоми роботи; ділилися педагогічною майстерністю та досвідом. Були презентовані цікаві та різнопланові розробки занять гуртків та організаційно-масових заходів. У презентаційних виступах конкурсанти акцентували увагу на участі у міських, обласних, всеукраїнських заходах та конкурсах, їх результативності.

За рішенням журі визначені переможці І етапу Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка» у напрямах:

«Керівник гуртка науково-технічного напряму (початково-технічний профіль)» – керівник гуртка ПТМ з елементами англійської мови «АВС» Людмила ВІТАРТАС;

«Керівник гуртка художньо-естетичного напряму (театральний профіль)» – керівник театрального гуртка «Сюрприз» Світлана РОМАНЧУК.

Бажаємо педагогам так же чудово та професійно представити власний педагогічний досвід на обласному рівні. Зичимо впевненості, наполегливості та перемоги.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply