Будинок дитячої та юнацької творчості змінить назву

Будинок дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради незабаром матиме іншу назву. Під час 12 сесії депутати міської ради ухвалили рішення про внесення змін до установчих документів БДЮТ.

Після завершення відповідних реєстраційних дій заклад буде перейменовано у Центр дитячої та юнацької творчості.

Як зазначає начальник Управління освіти Олена Корень, у зв’язку зі змінами в законодавстві та прийняттям нових нормативно-правових актів, а також із застарілістю документів, що регулюють діяльність БДЮТ, було вирішено привести ці документи у відповідність новим вимогам українського законодавства.

Центр дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради – комплексний заклад позашкільної освіти, який надає знання, забезпечує потреби особистості у творчій самореалізації, підготовку до активної професійної та громадської діяльності, створює умови для соціального захисту та організації змістовного дозвілля відповідно до здібностей, обдарувань та стану здоров’я вихованців.

Двері Центру дитячої та юнацької творчості відкриті для усіх охочих за адресою: м-р Перемоги 23 (4 поверх). Також можете звернутися за детальнішою інформацією за телефоном (03636) 2-32-70.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply