Запрошуємо до команди лідерів  учнівського самоврядування

Успішний лідер сьогодні – успішне сьогодення.
Кожна дитина – гарна, талановита. І коли вона приходить до команди лідерів учнівського самоврядування – досягає успіху. І не обов’язково перші місця в конкурсах, проєктах, хоча це теж важливо.
Прийшовши до нас, вона має відчути себе «своєю», частинкою великої, дружної, позитивної родини незалежно від того, з якого середовища вона походить.
А завдання керівника – якомога більше пізнати кожного вихованця, згуртувати та залучити до командної роботи через проведення цікавих заходів, тренінгів, розробки та впровадження проєктів, конкурсів тощо.
Головною метою діяльності гуртка «Учнівське самоврядування» є створення умов для самореалізації дітей та учнівської молоді, залучення її до участі у прийняті можливих рішень.
Також велику роль у роботі гуртка покладено на виховання особистості, яка може активно діяти у всіх сферах життя держави, міста, свого колективу, сформувати у неї навички самоврядування, виробити соціальну активність, відповідальність у процесі практичної громадської діяльності; залучення кожного учня до шкільного та позашкільного життя шляхом проведення колективних творчих справ; створення максимальних умов для самореалізації особистості; надання молоді реальних прав та обов’язків; збагачення життєвих цілей і внутрішнього духовного світу кожного члена колективу через привабливість соціально-колективних ініціатив.
Важливо пам’ятати заповіт А.Макаренка: «Самоврядуванню необхідно вчити і вчитися, без належної інструментовки – з чого починати, до чого йти – нічого, крім компенсації ідеї, не вийде (суть – самоврядування не в системі органів, а в системі відносин, які складаються в колективі)».
Робота членів учнівського самоврядування здійснюється через організацію цікавого життя колективу.
І як говорить мудра порада філософа-гуманіста Альберта Швейцера: «Не знаю, як складеться ваше життя, але одне знаю точно: по-справжньому щасливими будуть лише ті з-поміж вас, хто шукає й віднайде шлях служіння іншим людям».
Програма гуртка «Учнівське самоврядування» розрахована на вихованців 9-11 класів основного рівня.
Тобі – від 14 до 18 років? Тоді, саме команда лідерів учнівського самоврядування запрошує тебе здійснити мрію та стати активним членом команди!!! Не зволікай! Приєднуйся!!!
Керівник гуртка Стадник Олена Миколаївна

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply